Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Ruokavarastot katoavat katukuvasta

Uutiset

Tradeka keskittyy jatkossa kolmeen myymäläbrändiin, jotka ovat Siwa, Valintatalo ja Euromarket. Käytännössä keskittyminen tarkoittaa nykyisten Ruokavarastojen, Sestojen ja Etujättien muuttumista Siwoiksi, Valintataloiksi tai Euromarketeiksi noin vuoden siirtymäajan kuluessa. Esimerkiksi Ruokavarastoista osa muutetaan Siwoiksi ja osa Valintataloiksi.

"Myymäläkohtaiset ratkaisut tulevista brändeistä ja muutosten ajankohdasta tehdään erillisen aikataulun mukaan", kertoo Tradeka Oy:n toimitusjohtaja Markku Uitto. Muutosten taustalla on Tradekan ja Wihurin vähittäiskauppatoimintojen taannoinen yhdistyminen.

Äetsässä on tällä hetkellä Ruokavarasto ja Siwa, Vammalassa Ruokavarasto, Siwa ja Valintatalo.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: