Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Koulut alkavat tänään

Uutiset

Peruskoululaiset palaavat tänään kesälaitumilta kouluun Äetsässä, Vammalassa ja Huittisissa. Opiskelu alkaa myös Äetsän Sarkia-lukiossa, Vammalan lukiossa, Lauttakylän lukiossa sekä Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Huittisten yksikössä. Vammalan ammatillisissa oppilaitoksissa opetus alkoi jo viime viikolla.

Poliisi muistuttaa, että koulujen alkaminen tuo liikenteeseen paljon pieniä kulkijoita. Autoilijoiden kannattaakin olla erityisen valppaana, keventää kaasujalkaa asuinalueilla ja koulujen läheisyydessä, sekä varautua yllättäviin liikennetilanteisiin.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: