Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Pelti taipui Huittisten valoristeyksessä

Uutiset

Huittisissa valtatien 12 ja Risto Rytin kadun valoristeyksessä kolaroitiin maanantaina aamulla puoli kahdeksan aikaan. Loimaalainen mies ajoi henkilöautolla Turun suunnasta kohti Tamperetta, muttei huomannut punaista liikennevaloa. Hän täräytti päin oikealta Risto Rytin katua tullutta henkilöautoa, jota ajoi huittislainen nainen. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta valtatietä ajanut auto vaurioitui oikeasta ja Risto Rytin katua tullut auto vasemmasta etukulmasta. Alkoholilla ei ole osuutta onnettomuuteen.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: