MAINOS

MM-kisat

Kolumni

Ilkka Koskinen

Viime viikolla Helsingissä järjestetyt MM-kisat saivat allekirjoittaneenkin seuraamaan urheilua edes vähän. Olihan kyseessä merkkitapaus suomalaisten kannalta ja tilaisuus parantaa suomikuvaa. Täytyy kyllä myöntää, että kisojen oheisilmiöt kiinnostivat urheilua enemmän.

Kisoissa menestymiseen oli asetettu paljon toiveita. Tommi Evilän pituushyppypronssia lukuun ottamatta jouduttiin jälleen pettymään. Usein tuntuu, etteivät odotukset oman maan edustajien menestymisestä ole siitä realistisimmasta päästä. Vettäkin satoi miesmuistiin enemmän kuin koskaan tähän aikaan vuodesta. Jälleen huolena oli, että ulkomaille välittyy kuva rankkasateisesta pohjoisnavasta. Matkaan rahansa ja mahdollisesti lomansa uhranneiden olemus näytti kyllä melko surkealta.

Uskoisin kuitenkin suomalaisten kisamenestyksen olleen ihan kohtalaista maan kokoon verraten. Ja ettei sadesää leimaa nimenomaan Suomea. Huonoja säitä kun löytyy ajoittain kaikkialta maailmasta. Myös ravintola- ja hotelliala joutui pettymään, kun asiakasryntäystä ei tullutkaan odotetussa laajuudessa. Pettymyksistä huolimatta kisojen vaikutukset ovat luultavasti kuitenkin positiivisvoittoisia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top