ILMOITUS

Näkyvä poliisi ehkäisee rikoksia

Kolumni

Samuli Kinnari

Poliisi jalkautui viime lauantaina Länsi-Suomessa juttelemaan kansan kanssa. Vammalan poliisi tarjosi sumppia Vammalan torilla ja Kokemäen poliisi Huittisten torilla. Poliisi ansaitsee tempauksesta hatunnoston, sillä suoran palautteen kerääminen on rohkeaa.

Taannoin julkaistut Kokemäen kihlakunnan rikostilastot kuluvan vuoden ensimmäiseltä puoliskolta pistivät miettimään poliisin sijoittumista. Tilastojen mukaan Huittisissa tehtiin eniten rikoksia. Tilastojen valossa on hieman omituista, että kihlakunnan suurimmassa kaupungissa ei ole ympärivuorokautista poliisipäivystystä.

Poliisin näkyminen katukuvassa lisää turvallisuudentunnetta ja ehkäisee rikoksia. Samaan loppupäätelmään voi tulla sekä rikostilastoja vilkaisemalla että maalaisjärkeä käyttämällä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top