Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sunnuntaiaamun ajelu päättyi katto edellä metsikköön

Uutiset

Harjavallan Torttilassa valtatiellä 2 suistui sunnuntaina aamupäivällä hieman puoli yhdeksän jälkeen ojaan Porin suuntaan matkalla ollut auto. Auton kuljettaja menetti auton hallinnan, auto kulkeutui vastaantulevien kaistalle ja ojanluiskaan. Ojasta auto lennähti katto edellä päin puita ja jäi pyörilleen. Auto romuttui törmäyksessä täysin sekä syttyi palamaan ja sytytti myös läheistä maastoa.

Autossa oli kaksi henkilöä, joista toinen putosi törmäysvaiheessa autosta. Paikalle saapuneet auttajat auttoivat toisen pois autosta. Molemmat autossa olleet vietiin Satakunnan keskussairaalaan tutkittaviksi. Palokunta sammutti auton ja alkaneen maastopalon.

Kokemäen poliisista kerrotaan, että alkoholilla epäillään olevan osuutta onnettomuuteen. Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: