Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kaupunki kiittelee yrittäjiä tsekkauslistasta

Uutiset

Vammalan kaupunki kiittelee Vammalan Yrittäjiä yhdistyksen kaupunginhallitukselle jättämästä yritysvaikutusten tarkistuslistasta. "Kaupungin tehtävä on toimia omissa investoinneissaan niin, että vammalalaisten yrittäjien kilpailukyky vahvistuu. Kaupunki pyrkii myös edistämään yritysten investointien toteutumista", todetaan kaupunginjohtaja Paavo Sallin ja apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Erjon allekirjoittamassa vastauksessa. Kaavoitusasioista ja keskustan kehittämisestä kaupunki on käynyt yrittäjien kanssa keskusteluja ja vuorovaikutusta on tarkoitus jatkaa.

Kaupunki pahoittelee yrittäjille Vammaskosken sillan leventämisestä aiheutuneita hankaluuksia. Peruskorjauksen jälkeen sillan välityskyky ja liikenneturvallisuus paranevat, minkä kaupunki uskoo näkyvän positiivisina vaikutuksina kaupungin keskustan kehityksessä. Sillan leventämiseen liittyvistä tiedotusongelmista on tarkoitus neuvotella.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: