Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Nuorukaisten känniajelu päättyi ojaan Vampulassa

Uutiset

Torstaina aamuneljän aikaan suistui henkilöauto ojaan Vampulassa kantatiellä 41. Autossa oli kaksi vuonna 1987 syntynyttä miestä, joista toinen on kotoisin Huittisista ja toinen Vammalasta. Molemmat loukkaantuivat onnettomuudessa ja heidät vietiin ambulansseilla sairaalaan. Kokemäen poliisin mukaan heidän vammansa ovat ruhjeita, eikä kummallakaan ole hengenvaaraa. Molemmat miehet antoivat alkometriin yli promillen puhallusnäytteen. Poliisi tutkii tapausta epäiltynä törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: