Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Perinnerakentamisen taitokeskuksen ovet auki

Uutiset

Äetsän Kiikassa vanhalla kansakoululla vietetään lauantaina perinnerakentamisen taitokeskuksen avajaisia. Keskus neuvoo säilyttävään korjausrakentamiseen sekä luonnon huomioivaan ja kestävään uudisrakentamiseen liittyvissä asioissa. Avajaisten yhteydessä perinnerakentamisen taitokeskuksessa vietetään ensimmäistä toimintapäivää, jossa tutustutaan perinteisiin ulkomaalityyppeihin.

Perinnerakentamisen taitokeskuksen perustamisvaihetta konsultoi Arkinor Oy Kangasalta.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: