Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Tositeevee syrjäyttää Talismanin

Viihdeuutiset

Tositelevisiosarja Kauhukeittiö aloittaa MTV3:n lauantai-illoissa Talisman-sarjan tilalla tästä viikonlopusta alkaen. Uudessa sarjassa kovasanainen huippukokki Gordon Ramsay ottaa taakakseen 12 amatöörikokin kouluttamisen vaativan ammatin saloihin. Ravintolana toimii entinen TV-studio, josta on rakennettu kilpailun ajaksi sekä ravintola Hell’s Kitchen että kilpailijoiden asuntola Big brother -tyyliin. Ravintolan asiakkaat ovat kuitenkin oikeita asiakkaita, joille tosin maksetaan sekä läsnäolosta että reagoinnista ruokaan ja palveluun.

Ohjelmamuutoksesta johtuen ruotsalainen Talisman-sarja siirtyy esitettäväksi sunnuntain myöhäisiltaan alkaen klo 23.30. Tästä johtuen Subtv:ltä tuttu Langalla-sarja alkaa vasta 16. lokakuuta ja Selviytyjien 9. kausi starttaa 19. marraskuuta.

+ Kauhukeittiö | MTV3 | lauantaisin klo 21
+ Talisman | MTV3 | sunnuntaisin klo 23.30

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: