Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Autoilijoita haastatellaan Tampereen tuntumassa

Uutiset

Tampereelle johtavilla maanteillä haastatellaan autoilijoita keskiviikkona ja torstaina. Tiehallinto, Tampereen kaupunki ja Tampereen teknillinen yliopisto keräävät haastatteluilla tietoa Tampereen seudun ulkopuolelle ulottuvista automatkoista ja Tampereen kautta kulkevasta läpikulkuliikenteestä. Tärkeimmät kuljettajalta kysyttävät tiedot ovat matkan alkamispaikka ja määränpää. Haastattelu kestää noin minuutin, sillä tutkimuksella ei haluta viivyttää matkantekoa. Viimeksi haastatteluja tehtiin vuonna 1997.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: