Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kunnas joutuu skippaamaan kirjapäivät

Uutiset

Kirjailija Kirsi Kunnas ei ennakkotiedoista poiketen istahda lauantaina kirjailijahaastatteluun Lasten ja nuorten kirjapäivillä Vammalassa. Kunnas joutui perumaan osallistumisensa sairastumisen vuoksi.

Lasten ja nuorten kirjapäivillä Sylvään koululla on lauantaina ohjelmassa muun muassa satuilua, Tuula Kallioniemen kirjailijahaastattelu, elokuvaesityksiä, työpajoja ja näyttelyitä. Lisäksi ratkotaan sekä kirjavinkkauksen että jästihuispauksen Suomen mestaruudet.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: