Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Rikospoliisi Veli Miettinen ratkoo rikoksia viimeistä kertaa

Viihdeuutiset

Suomalainen Kylmäverisesti sinun -rikossarja palaa Neloselle uuden kolmannen ja samalla viimeisen tuotantokauden myötä. Rikospoliisi Veli Miettinen (Ville Virtanen) joutuu tänä syksynä kohtaamaan entistä rankempia, jopa mahdottomia, haasteita niin työssä kuin yksityiselämässäkin.

Käsikirjoituksen tukena on edelleen käytetty oikeita rikostapauksia, ja tällä kertaa aineistoa on kerätty myös ulkomailta. Käsikirjoittaja Harri Virtanen kuvaa kolmatta kautta seuraavasti: "Kylmäverisesti sinun kolmas tuotantokausi kirjoitettiin lähes kaksi vuotta sitten alkuperäisellä kirjoittajaporukalla. Nyt päähenkilömme Veli Miettinen on kokenut, hänellä on viisautta ja taitoa. Hän pitää yksityiselämäänsä työtä tärkeämpänä ja pyrkii hyvään. Ikään kuin punaisena lankana koettelemme sitä harhaa, että elämä olisi hallinnassa näistä taidoista huolimatta."

Sarjan on ohjannut Minna Virtanen ja kymmenosaisen päätöskauden käsikirjoituksista ovat vastanneet Virtasen lisäksi Pasi Lampela ja Veli-Pekka Hänninen.

+ Kylmäverisesti sinun | Nelonen | tiistaisin klo 21

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: