Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Tila teki The Rasmukselle sisustuksen

Viihdeuutiset

Sisustusohjelma T.i.l.a. esittelee keskiviikkona suunnittelemansa The Rasmuksen Lauri Ylösen ja Pauli Rantasalmen uuden Dynasty Recordings -studion olohuoneen. Uuden ilmeen on luonut sisustussuunnittelija Tomi Kouvola. "Pojilla oli paljon toiveita, he halusivat saada loungetilan kodikkaaksi ja viihtyisäksi niin, että sinne on kiva jäädä töiden jälkeenkin oleilemaan ja soittamaan", kertoo Kouvola.

"Suunnittelun aloitimme Dynastyn logon inspiroimana, sen hengessä on käytetty ylellisiä materiaaleja: silkkiä, samettia, pähkinäpuuta ja kultaa. Väreinä hallitsevat musta ja keltainen. Peruskalusteet ovat yksinkertaisia ja kotimaisuutta on suosittu", suunnittelija valottaa.

+ T.i.l.a. | MTV3 | keskiviikkoisin klo 18.30

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: