Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Viisari värähti Huittisissa ja Harjavallassa

Uutiset

Huittisten Kirkonkyläntiellä ajoi henkilöauto ojaan perjantai-iltana kello 22.40. Autoa kuljetti paikkakuntalainen vuonna 1985 syntynyt mies, joka antoi alkometriin 1,34 promillen näytteen ajokunnostaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi pysäytti lauantaina kello 23.10 Harjavallan Siltatiellä henkilöauton, jota kuljettanut vuonna 1960 syntynyt kokemäkeläinen mies ei ollut selvinpäin liikkeellä. Mies puhalsi alkometriin 1,92 promillea. Tarkkuusalkometritulos kuitenkin jäi alle törkeän rattijuopumuksen rajan, eli kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: