Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Uniklubilta kähee Kehä

Viihdeuutiset

Uniklubi-bändin toinen pitkäsoitto, Kehä, ilmestyy marraskuussa. Tulevalta albumilta singlenä julkaistu kappale Kaikki mitä mä annoin ponnahti heti ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisen singlelistan toiselle sijalle. Biisi on viihtynyt myös YleX:n Himotuimmat-listalla kärkipaikalla kuusi viikkoa. Kehän toinen single Huomenna tulee promojakoon lokakuun puolivälissä.

"Baby älä mene -meininki on vaihtunut syvempään ja synkempään pohdiskeluun. Kehä oli aika vaikea levy tehdä, sillä itsekritiikki oli kasvanut kovasti. Me ei haluttu tehdä yhtään täytebiisiä, eikä niitä levylle tullutkaan. Kehä on tasokas albumi, johon me uskotaan vahvasti", kertoo laulaja Jussi.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: