Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kokemäkeläisnuorukaiset posottelivat kovaa kyytiä Kiukaisissa

Uutiset

Poliisi tutkasi tiistaina iltapäivällä puoli neljän jälkeen Kiukaisten Järiläntiellä kahdeksankympin alueella kahden vastaan ajaneen henkilöauton nopeudeksi 114 km/h. Autot jatkoivat kovalla nopeudella Kokemäen suuntaan kohti valtatietä 2. Kuudenkympin rajoitusalueella ennen valtatietä poliisi mittasi autojen nopeudeksi 126 km/h. Poliisi sai pysäytettyä autot valtatien 2 ja Järiläntien risteykseen. Autoja ajoivat kokemäkeläiset vuonna 1982 ja 1984 syntyneet miehet. Kuljettajien epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Alkoholilla ei ole osuutta kaahailuun.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: