Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

MTV3-kanavan Reitti 44 sai Avainlipun ensimmäisenä tv-ohjelmana

Viihdeuutiset

MTV3-kanavan uudelle Reitti 44 -seikkailuohjelmalle on myönnetty ensimmäisenä tv-ohjelmana kotimaisuudesta kertovan Avainlipun käyttöoikeus. Sarjassa kahdeksan kilpailijaa kiertää maailman ympäri Pauli Aalto-Setälän vihjeiden avulla.

"Hankimme Avainlipun Reitti 44 -ohjelmalle, koska haluamme korostaa, että Reitti 44 on meidän itse Suomessa kehittämä tv-formaatti. Ohjelmassa suomalaisuudella on suuri merkitys. Kahdeksan suomalaista kilpailijaamme kiertävät maailman ympäri etsimässä ulkomailla asuvia suomalaisia. Olemme ylpeitä ohjelmastamme ja koimme, että Avainlippu kertoo kaikille suomalaisille laadusta ja reilusta pelistä", sanoo Fremantle Entertainment Oy:n ja Reitti 44 -ohjelman tuottaja Mikael Gummerus.

Avainlippu on ollut käytössä vuodesta 1965 alkaen. Tunnus on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä, rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki, joka voidaan myöntää suomalaisille tuotteille tai palveluille, joiden kotimaisuusaste on toimialasta riippuen vähintään 50 prosenttia. Tällä hetkellä Avainlippu on käytössä noin 700 yrityksen lähes 1500 tuotteella, tuoteryhmällä tai palvelulla.

+ Reitti 44 | MTV3 | perjantaisin 4.11. alkaen, klo 20

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: