Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Missy Elliott etsii parasta laulajakykyä Subilla

Viihdeuutiset

Grammy- ja MTV Video Music Awards -palkittu amerikkalainen supertähti Missy Elliott etsii parasta laulajaa Subtv:n uudessa realitysarjassa Missy Elliott – tähdentekijä (Road to Stardom with Missy Elliott).

Sarjassa kolmetoista lupaavaa artistinalkua kamppailee voitosta Missyn konserttikiertueen aikana. Voittaja saa 100 000 dollaria, levytyssopimuksen sekä mahdollisuuden nousta tähteyteen. Kilpailijat matkaavat kiertuebussissa ympäri Amerikkaa, elävät ympärivuorokautisessa tarkkailussa ja joutuvat selviytymään erilaisista tehtävistä ja haasteista. Rankan kiertueen aikana he kokevat myös, mitä matkalaukkuelämä vieraissa kaupungeissa oikeasti on.

Missy Elliot tunnetaan hip hop –kulttuurin midaksena, jonka levyt myyvät multi-platinaa ja jonka maaginen kosketus on auttanut myös monia muita artisteja menestykseen. Missyn uusin levy on tänä vuonna julkaistu The Cookbook.

+ Missy Elliott – tähdentekijä | Subtv | tiistaisin 25.10. alkaen, klo 21

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: