Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Omenasyksy jatkuu pitkälle talveen

Uutiset

Syksyn omenasato on tänä vuonna poikkeuksellisen runsas ja hyvälaatuinen. Omenoista voikin nauttia pitkälle talveen. "Sadetta, aurinkoa, lämpöä – kaikkea on saatu juuri omenalle sopivassa suhteessa. Hallat, taudit tai tuholaiset eivät ole verottaneet omenasatoa", kertoo Tuija Tanska Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitosta. "Ammattiviljelmiltä kerätään tänä syksynä kaikkiaan 5 miljoonaa kiloa erittäin hyvälaatuista omenaa. Tästä noin 2 miljoonaa kiloa on nyt markkinoille tulevaa talviomenaa", jatkaa Tanska.

Talviomenien ykkönen on tummanpunainen Lobo, joka monelle on myös se ainoa oikea jouluomena. Lobon lisäksi suosittuja ovat myös kellertävän punainen Aroma ja sen punainen muunnos Amorosa. Molemmat ovat kookkaita, maultaan herkullisen aromikkaita ja rapeita. Niiden suosion salaisuus piilee erinomaisen maun lisäksi lajikkeiden kauppakestävyydessä.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: