MAINOS

Roppakaupalla rötöksiä poliisin tietoon

Uutiset

Samuli Kinnari

Tiistain vastaisena yönä anastettiin Säkylästä Nummirannantien päästä Pyhäjärven rannalta kaksi lukittua perämoottoria. Veneissä olleet moottorit ovat molemmat Mercury-merkkisiä. Toisesta irtoaa 15 ja toisesta viisi hevosvoimaa.

Säkylän Katismaantiellä yritettiin sunnuntaina murtautua Katismaan saaren päärakennuksen varastoon. Paikalta oli paennut polkupyörällä noin 13-15-vuotias poika. Lisäksi paikan läheisyydessä nähtiin kaksi muuta samanikäistä poikaa.

Lauantain vastaisena yönä Harjavallan Ratalassa murtauduttiin autoliikkeen varastoon, josta anastettiin ainakin kahdet henkilöauton rengaskerrat. Sampsankatu 2:ssa yritettiin henkilöautosta viedä renkaat. Työ oli kuitenkin jäänyt kesken, sillä pölykapselit oli irrotettu ja yhdestä pyörästä kolme kiinnityspulttia. Juustokivenkadulla murtauduttiin kahteen autoon, joista kähvellettiin muun muassa stereot.

Kokemäellä Kauvatsantien varressa rikottiin viime viikon keskiviikon ja lauantain välillä rakennuksen päätyikkuna. Keskiviikon ja perjantain välillä Harjavallassa Katiskakujalla murtauduttiin kesämökkiin. Anastetuksi kirjattiin aggrekaatti ja tummansininen kelluntatakki. Tiistain ja perjantain välillä Kynsikankankaalta vietiin Kauvatsantien varressa olevan levähdyspaikan läheltä jokirannasta soutuvene. Paatti on Taimen-merkkinen ja väriltään muuten valkoinen, paitsi pohja on punainen. Vene oli lukittu ketjulla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top