Kahdeksan pääsihteeriksi haluavaa haastatellaan

Uutiset

Satakunnan taidetoimikunnan pääsihteerin virkaa hakeneista kahdeksan haastatellaan. Kutsun haastatteluun saivat filosofian maisteri Kati Kivimäki Raumalta, filosofian maisteri Merja Koskiniemi-Laitinen Tampereelta, valtiotieteiden maisteri Nina Merilahti Porista, taiteen maisteri Henry Merimaa Porista,
filosofian maisteri Mari Niemi Porista, filosofian tohtori Risto Ojanen Ulvilasta, filosofian lisensiaatti Sirpa Wahlqvist Eurasta ja filosofian maisteri Anne Widén Surreysta, Iso-Britanniasta. Taidetoimikunta tekee haastattelujen jälkeen lääninhallitukselle esityksen virkaan valittavasta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top