Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Valtuustolta hiljainen hyväksyntä Koivistonpuiston talousasioille

Uutiset

Äetsän kunnanvaltuusto siunasi maanantai-iltana vähin äänin Kiinteistö Oy Koivistonpuiston talouden tervehdyttämistoimet. Yhtiö ei ole kyennyt eikä kykene hoitamaan lainojaan sopimusten mukaisesti. Rahantarve on kasvanut rajusti ennakoitua suuremmaksi, sillä yhtiössä on ilmennyt kosteusvaurioita.

Hannu Toivonen (kesk) kaipasi kunnan asunto-osakeyhtiöistä päätöksenteon tueksi tarkempia tietoja ja toimenpiteiden suhteuttamista. "Paljonko per neliö, niin ymmärtäisi jo", Toivonen totesi. Hän peräsi sabluunaa, jossa olisi esimerkiksi tiedot yhtiöiden osoitteita ja omaisuudesta.

Kunnanvaltuuston tuttu puheenjohtajisto jatkaa edelleen työtään. Valtuuston puheenjohtaja on Mauri Salminen (sd), ensimmäinen varapuheenjohtaja Sirkka-Liisa Pusa (kok) ja toinen varapuheenjohtaja Sauli Koivuniemi (kesk).

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: