Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Nyrkit heiluivat viikonloppuna Kokemäellä

Uutiset

Kokemäen keskustan yöelämää väritti viikonloppuna joukkonujakointiin yltynyt tappelu. Tapahtumat saivat alkunsa lauantain vastaisena yönä, jolloin Kokemäelle muuttanut henkilö joutui pahoinpitelyn kohteeksi. Tilanne kärjistyi joukkotappeluksi lauantai-iltana puoli kymmenen maissa, kun pahoinpidellyn ystävät aikoivat ratkaista asian oman käden oikeudella. Paikallisen ravintolan edessä tapahtuneessa joukkonujakoinnissa loukkaantui useita henkilöitä, kun heitä lyötiin rautaputkella, puukepeillä ja nyrkeillä. Kolme uhreista kävi tarkastuttamassa haaverinsa sairaalassa. Myös yksi henkilöauto kärsi vaurioita.

Kokemäen poliisi on jatkanut joukkotappelun selvittämistä. Esitutkinnassa on kuultu useita henkilöitä ja kuulustelut jatkuvat vielä lähipäivinä. Kokemäen poliisi pyytää nujakoinneista tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon (02) 5407 444.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: