MAINOS

4400 sekoittaa scifiä ja draamaa

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Kolme Emmy-ehdokkuutta napannut amerikkalainen draamasarja 4400 alkaa Nelosella toukokuun alussa. Valoa hehkuva komeetta lähestyy maapalloa, ja ihmiset odottavat lopullista tuhoa. Törmäämisen sijaan komeetta pysähtyy, katoaa ja jättää rannalle 4400 kadonneeksi tai kuolleeksi luultua ihmistä. Kukaan palanneista ei ole vanhentunut päivääkään siitä kun heidät viimeksi nähtiin ja pian käy ilmi, että kadonneilla on kykyjä, jotka aiheuttavat muissa hämmennystä ja pelkoa.

Yhdysvaltojen kotimaan turvallisuudesta vastaavan viraston alaisuuteen perustetaan uusi osasto National Threat Assessment Command. Osaston tehtävänä on tarkkailla palanneita ja arvioida, ovatko palanneet ystäviä vai vihollisia. Osaston johtoon nimitetään rikostutkija Tom Baldwin (Joel Gretsch) ja biolääketieteen asiantuntija Diana Skouris (Jacqueline McKenzie).

+ 4400 | Nelonen | torstaisin klo 22.00, 4.5. alkaen

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top