MAINOS

Television katselu kasvoi alkuvuonna

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Finnpanelin tv-mittaritutkimuksen mukaan televisiota katsottiin tammi-maaliskuun aikana keskimäärin 3 tuntia 24 minuuttia päivässä. Viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna katselu kasvoi 11 minuutilla.

Tammi-maaliskuun katsotuin ohjelma oli Torinon Olympialaisten välieräottelu Suomi-Venäjä. Ottelu keräsi lähes 1,7 miljoonaa katsojaa. Toiseksi katsotuin ohjelma oli Presidentinvaalien toisen kierroksen äänestyspäivän TV-uutiset ja sää. Tanssii Tähtien Kanssa ylsi kolmanneksi katsotuimmaksi vajaalla 1,5 miljoonalla katsojalla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top