Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Vammalassa vaelletaan pitkäperjantaina kirkolta kirkolle

Uutiset

Pitkäperjantaina Vammalassa vaelletaan Karkusta Vammalan seurakuntatalolle. Hiljainen kirkkovaellus alkaa Urpo ja Maiju Vuorenojan isännöimältä Hyvän Paimenen majatalolta, joka on Karkun Harsulla. Vaellusreitti kulkee rantapolkua Karkun kirkolle, Heinoon vanhaa maantietä Sastamalan Pyhän Marian kirkolle, Mäenkylän, Vihattulan ja Kallialan maanteitä Tyrvään Pyhän Olavin kirkolle, kävelytietä Tyrvään paritorniselle pääkirkolle ja edelleen seurakuntatalolle. Taipaleen pituus on yhteensä 20 kilometriä. Yhteislähtö on Hyvän Paimenen majatalosta kello 13. Matkalla on aikaa pysähtyä ja hiljentyä Jeesuksen kärsimystien äärellä. Sastamalan kirkolla hiilivalkea puhuttelee vaeltajaa ja Vammalan seurakuntatalossa Via Dolorosan koskettavat kuvat avaavat vaeltajille oven Vapahtajamme askeliin. Aikaa vaellukselle kannattaa varata noin seitsemän tuntia.

+ http://www.wanhaharsu.com | Lisätietoa pitkäperjantain hiljaisesta vaelluksesta on Wanhan Harsun kotisivuilla.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: