Äetsän Vetykylälle laboratorio FC:n alueelle

Uutiset

Vetyteknologian käytännönläheinen tutkimus- ja kokeilutoiminta on kansallisella tasolla keskittymässä Äetsän Vetykylään. Vetykylän laboratoriolle ollaan vuokraamassa tilat Finnish Chemicals Oy:n tehdasalueelta Pehulasta. Vetykylähankkeessa on mukana kymmenen yritystä ja joukko tutkimuslaitoksia. Tampereen teknillisen yliopiston poltto- ja vetytutkimuksen hankkeita on siirtymässä Vetykylän yhteyteen. Äetsän kunta on osallistumassa Vetykylän laboratorion suunnitteluvaiheen kustannuksiin 7 500 eurolla ja Vammalan kaupunki 2 500 eurolla. Suunnittelu nielee kaikkiaan rahaa 50 000 euroa, josta puolet on tulossa Pirkanmaan liitolta.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat