MAINOS

Nuorten aforismit kirjataan kiviin Vammalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Osana kaupungin 100-vuotisjuhlavuotta Vammalan kaupunki järjestää vammalalaisille 2-20-vuotiaille aforismikilpailun. Kilpailun kautta valitut ajatelmat kaiverretaan kivikirjaveistoksiin, joita pystytetään kirjakulttuuriin liittyviin paikkoihin eri puolille kaupunkia. Kilpailuun osallistuvia innoitetaan kirjoittamaan lyhyitä lauseita tai mietelmiä, jotka liittyvät kirjaan. Aforismit saavat olla enintään kymmenen sanan mittaisia.

Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, johon kuuluvat Leena Aaltonen Suomen Kirjainstituutista, Jari Andersson Sylvään koululta, Veli-Pekka Bäckman Marras Workshopista, Alpo Jokinen Vammalan kaupungilta, nuorisovaltuuston puheenjohtaja ja lukiolainen Katariina Koivuniemi, Johanna Kurkikangas Kirja-Vammalasta ja Sari Sillanpää kaupunginkirjastosta. Tuomaristo myös ratkaisee 1 200 euron palkintosumman jakamisen. Vammalan kaupunki täyttää 100 vuotta ensi vuonna.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top