Martina Aitolehti juontaa Nelosen deittiä

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Mallina ja laulajana tunnettu Martina Aitolehti on pestattu yöjuontajaksi Nelosen uuteen seuranhakuohjelmaan Talk Deittiin. Martina emännöi 27. kesäkuuta alkavaa Talk Deittiä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. “On kiinnostavaa päästä kokeilemaan televisiotyötä, se on varmasti täysin erilaista kuin tähänastiset juontokeikkani. Se, ettei minulla ole liveyleisöä, vaatii totuttelua ja treenausta. Uudet jutut kiinnostavat aina”, Martina hehkuttaa tulevaa työtään.

+ Talk Deitti | Nelonen | 27.6. alkaen, klo 1.35

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top