Maakuntarahaa odotellaan vetykylään ja hiljaisen tiedon keräämiseen

Uutiset

Pirkanmaan maakuntahallitus ottaa tiistaina kantaa Äetsän vetykylän rahoitukseen ja Vammalan Seudun Yrityspalvelun hankkeeseen teknisen tietoreservin hyödyntämisestä. Vetykylän infrastruktuurisuunnitelman laatimiseen lohjennee maakunnan kehittämisrahaa 25 000 euroa. Äetsään on rakentumassa vetyteknologian käytännönläheisen tutkimus- ja kehitystoiminnan keskittymä, johon sekä yritykset että tutkimuslaitokset ovat valmiita panostamaan.

Vammalan Seudun Yrityspalvelu on luomassa menetelmää, jolla yritysten hiljainen tieto analysoidaan ja kerätään tietokantaan. Siten tieto olisi hyödynnettävissä kehityshankkeissa ja päivittäisessä toiminnassa. Yrityspalvelu saanee hankkeeseensa maakuntarahaa 17 500 euroa.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat