MAINOS

Kirja-Vammalalle oma logo

Uutiset

Samuli Kinnari

Arkistokuva 162

Kirja-Vammalan logoksi on valittu helsinkiläisen graafikko-opiskelija Mirkka Hietasen ehdotus. Hietasen mukaan logon ideana on Kirja-Vammalan toimijoiden yhdistäminen mahdollisimman yksinkertaisella, mutta kuvaavalla tavalla. Logossa on kirjan aukeama, joka on sekä kirjan että eräällä tavalla myös Kirja-Vammalan toimijoiden lähtökohta. Kilpailun raati totesi, että logo ottaa toimijat ikään kuin siipiensä suojaan, sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin, sekä on inspiroiva ja moderni, mutta ajaton.

Mirkka Hietanen saa palkinnoksi 1 000 euroa. Logokilpailuun osallistui noin 150 tekijää parilla sadalla ehdotuksella. Voittajan valitsi raati, johon kuuluivat kuvittaja Mauri Kunnas, toiminnanjohtaja Leena Aaltonen, monitoimimies Veli-Pekka Bäckman, toiminnanjohtaja Johanna Kurkikangas, kirjakauppias Sirkka-Liisa Leino, kaupunginsihteeri Hannu Nikkilä, kirjansitoja Tarja Rajakangas ja va. kirjastotoimenjohtaja Sari Sillanpää.

Kuva: Kirja-Vammala. Kirja-Vammalan logon suunnitteli graafikko-opiskelija Mirkka Hietanen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top