ILMOITUS

Teräsbetonin Rantanen iloitsee levylämpimäisen menestyksestä

Uutiset

Samuli Kinnari

Arkistokuva 166

Metallitotuutta julistavan Teräsbetoni-yhtyeen äetsäläisen kitaristin Viljo Rantasen kesä kuluu keikkaillessa. Bändi on kiertänyt festareita Rovaniemeä myöten. “Joka viikonloppu on kaksi keikkaa”, Rantanen kertoo.

Keikkamatkoilla Teräsbetonin herrat viihdyttävät itseään muun muassa peleillä ja huonolla sisäpiirihuumorilla. “Varsinaista keikkabussia meillä ei ole, vaan yhdeksänpaikkainen työläisauto”, kuvailee Viljo Rantanen soturien kuljinta.

Teräsbetoni julkaisi kesäkuussa toisen albuminsa Vaadimme metallia. Levy myi muutamassa viikossa kultalevyyn oikeuttavat 15 000 kappaletta. Viljo Rantanen on tyytyväinen ja kiitollinen levyn menestyksestä. Rantanen on yksi kolmikosta, joka takoo Teräsbetonin kappaleet. Metallitotuus-esikoislevystä bändi on pokannut jo platinaa.

Vapaina kesäpäivinä Viljo Rantanen ottaa rennosti. “Hengailen kavereiden kanssa ja urheilen”, hän sanoo.

Tänään perjantaina Teräsbetoni nousee lavalle Hämeenlinnassa ja lauantaina Juvalla.

Kuva: Samuli Kinnari. Viljo Rantanen kiritti Satakunnan Kansansoutuun osallistunutta Teräsbetoni-kanoottia Äetsässä viime viikon perjantaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top