Vanha musiikki soi Sastamalan kirkossa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamala Gregoriana kokoaa vanhan musiikin ystävät Vammalan Karkkuun jo yhdennentoista kerran. Tapahtuman taiteellinen johtaja on luuttutaiteilija Michael Fields. Hän myös opettaa Karkun evankelisella opistolla pidettävällä mestarikurssilla yhdessä sopraano Evelyn Tubbin kanssa. Ensimmäisessä konsertissa lauantai-iltana Sastamalan kirkossa kuullaan John Downlandin hengellisiä ja mietiskeleviä lauluja. Sunnuntaiaamupäivän juhlamessua vietetään Agricolan hengessä. Sastamala Gregoriana päättyy ensi perjantaina mestarikurssin konserttiin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top