Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vesiterveisiä Vammalasta valtakuntaan

Uutiset

Maa- ja metsätalousministeri Juha Korkeaoja ja keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen saivat tiistai-iltana Vammalassa tietoa Lounais- ja Luoteis-Pirkanmaan vesihuoltohankkeesta. Kaupunki toivoo, että ministeri ja puoluesihteeri myötävaikuttaisivat hankkeen toisen vaiheen rahoituksen järjestymiseen.

Lounais- ja Luoteis-Pirkanmaan vesihuoltohankkeen ensimmäinen vaihe valmistuu syksyllä vuonna 2008. Siihen sisältyy runkovesijohdon rakentaminen Hämeenkyrön ja Vammalan välille sekä runkoviemärin toteutus Vammalasta Häijääseen.

Toisessa vaiheessa vesijohtoa ja runkoviemäriä on tarkoitus jatkaa Häijäästä Mouhijärvelle ja entisen Suodenniemen alueelle. Mouhijärven ja Suodenniemen vanhat jätevesien puhdistuslaitokset voidaan sulkea, kun jätevedet aletaan johtaa Vammalaan. Hankkeen toisella vaiheella myös varmistetaan riittävä pohjaveden saaminen sekä varavesi Mouhijärvelle ja Suodenniemelle.

Vesihuoltohankkeen toisen vaiheen kokonaiskuntannus on 1,8 miljoonaa euroa, josta valtion osuus on puolet.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top