Paluu New Yorkiin

Kolumni

Samuli Kinnari

Viime keväänä ennätysyleisöillä startannut menestyssarja C.S.I. New York jatkuu Maikkarilla uusilla toisen tuotantokauden jaksoilla. Ison Omenan rikostutkijat ovat muuttaneet uusiin toimitiloihin ja tiimin kokoonpanossa on muutoksia.

Kauden avausjaksossa Mac ja tohtori Hawkes selvittelevät kokokeneen kiipeilijän putoamista Empire State Buildingistä. Stellalla ja Dannylla on tutkittavana muotisuunnittelijan murha. Aiden puolestaan setvii vanhaa raiskaustapausta.

Toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso Summer in the City on saanut suomenkieliseksi nimekseen Hellettä New Yorkissa.

+ C.S.I. New York | MTV3 | keskiviikkoisin alkaen 14.2.2007 klo 21.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top