MAINOS

Roman Schatz pikakomennukselle Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Saksalaissyntyinen kirjailija-toimittaja Roman Schatz liittyy mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssikaartiin. Schatzin kilpaparina on tanssinopettaja Saara Huovinen. “Lähden mukaan ohjelmasta ja tanssista innostuneena. Tunnen, että en voinut kieltäytyä kunniasta, vaikka mahdollisuus osallistumiseen tuli traagisen tapahtuman myötä”, toteaa Schatz viitaten laulaja Kirill Babitzin eli Kirkan äkilliseen poismenoon. Kirkan oli tarkoitus osallistua maailmallakin suosiota niittäneeseen tanssiohjelmaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top