Digitelevisio puhuttaa Ykkösellä

Viihdeuutiset

Ylen TV1:llä keskustellaan tänään digitelevisiosta. Katsojien digitelevisiota koskeviin teknisiin ja ohjelmatarjontaan liittyviin kysymyksiin ovat vastaamassa asiantuntijoita eri organisaatioista. Ohjelmatarjonnasta keskustelevat Ylen strategia- ja kehitysjohtaja Ismo Silvo, MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen, Nelosen kanavajohtaja Pirjo Airaksinen ja Canal Digitalin maajohtaja Jyri Timonen. Lähetyksen juontavat Juho-Pekka Rantala ja Noora Vanhanen.

Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää nettilomakkeella tai puhelimitse. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.yle.fi/digi-ilta/.

+ Digi-ilta | YLE TV1 | 13.2. klo 18.35

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top