Mouhijärvellä valmistetaan Suomen suurin juusto, jota pääsee maistamaan Häijään markkinoilla sunnuntaina. Juusto tehdään Peter Dörigin Herkkujuustolassa perinteiseen juustomuottiin. Juustoon käytetään noin 2000 litraa lehmänmaitoa ja valmis juusto tulee painamaan noin 250 kiloa. Juustoa markkinoilla jakaa Mouhijärven kunnanjohtaja Esa Sirviö apunaan paikallisen yrittäjäyhdistyksen väkeä. Juustomuotti laitetaan esille valtatien 11 varteen.
Juttuvinkki
Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!
Katariina Ristimäki ja Markku Salminen Sastamalan Avainhenkilöiksi
Kommentoi
Saivat yli puolet äänistä.
Niko Simola loikkasi ja Elli Punto juoksi Hämeen mestariksi
Kilpailut käytiin Nokialla.
Kauvatsalla vastustetaan Takajärven tuulivoimaloita kyltein ja somessa
Alue on Saaksjärven lähellä.
Sairastumiset keskeyttivät lasten kesäleirin Houhajärvellä, syynä norovirus
Taudin aiheuttaja selvisi laboratoriotutkimuksissa.
Seuraava:
Entisaikain hääperinnettä näyttelyssä Vähähaarassa
Edellinen:
Vladimir perusti korupajan Keikyään