Mouhijärvellä valmistetaan Suomen suurin juusto, jota pääsee maistamaan Häijään markkinoilla sunnuntaina. Juusto tehdään Peter Dörigin Herkkujuustolassa perinteiseen juustomuottiin. Juustoon käytetään noin 2000 litraa lehmänmaitoa ja valmis juusto tulee painamaan noin 250 kiloa. Juustoa markkinoilla jakaa Mouhijärven kunnanjohtaja Esa Sirviö apunaan paikallisen yrittäjäyhdistyksen väkeä. Juustomuotti laitetaan esille valtatien 11 varteen.
Juttuvinkki
Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!
Kaupunginhallituksen erottaminen teettää tukun päätöksiä Sastamalassa
Jaostot ja edustajat on valittava uudelleen.
Kirkollinen esineistö inventoidaan Huittisissa: Selvityksessä mm. taide, huonekalut ja tekstiilit
Seurakuntalaisilta ja alueen asukkailta toivotaan tietoja, tarinoita ja kuvia.
Linja-autoyhteys Kiikoisista Lavian kautta Poriin uhkaa loppua: Toive matkustusinnosta ei toteutunut
Matkamäärät pudonneet neljänneksellä.
LP-Vampulan ja Pölkyn ottelu siirtyy
Taustalla on Pölkyn pelaajarosterin äkillinen supistuminen.
Seuraava:
Entisaikain hääperinnettä näyttelyssä Vähähaarassa
Edellinen:
Vladimir perusti korupajan Keikyään