Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kolme vangittu Harjavallan surmasta

Uutiset

Kokemäen käräjäoikeus vangitsi maanantaina kolme henkilöä, joita epäillään todennäköisin syin Harjavallassa torstaina paljastuneesta surmasta. Vangittuina ovat vuonna 1984 syntynyt mies sekä vuosina 1980 ja 1984 syntyneet naiset.

Harjavaltalainen 40-vuotias mies löytyi torstai-iltana kuolleena Harjavallasta kerrostaloasunnosta. Miehen vammat oli aiheutettu teräaseella. Poliisi on saanut tapahtumien kulkuun lisäselvyyttä ja teon motiivista on joitain alustavia tietoja. Epäiltyjen lisäksi poliisi on kuullut useita muita henkilöitä.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: