ILMOITUS

Keikkoja vaaditaan aikaisemmaksi

Kolumni

Samuli Kinnari

Viihdelehti Staran tekemä kysely paljastaa, että myös nuoremmat musiikin kuluttajat vaativat keikkoja selvästi nykyistä aikaisemmaksi. Varsinkin arki-iltaisin myöhäiset keikka-ajat ovat työssäkäyville asiakkaille ongelma. Myös artistit haluaisivat päästä lauteille aikaisemmin.

Normaali klubikeikka alkaa tyypillisesti puolenyön tienoilla, mutta aloitusaika voi venähtää jopa yli tunnin seuraavan vuorokauden puolelle. Yleisesti uskotaan, että keikat alkavat myöhään, jotta ravintolat saavat mahdollisimman paljon myyntiä.

Staran kyselyyn vastanneista yli kolmestatuhannesta lukijasta peräti 83 prosenttia haluaisi keikkojen alkavan viimeistään iltakymmeneltä. Vastaajista 28 prosenttia oli sitä mieltä, että paras keikka-aika olisi jo kahdeksalta. Lähes yhtä paljon kannatusta saivat kello 21 ja 22. Puoliltaöin tai sen jälkeen keikkojen haluaisi alkavan vain seitsemän prosenttia vastanneista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top