Mainos

Mainos - Sastamalan Kokoomus ja RKP

Älämölöä

Kolumni

Töminää, pauketta, kolinaa. Kone poraa, imuri ulvoo, kaikkialla kammottava meteli. Asukkaat sietokyvyn rajamailla, yhä uudestaan muuttuvat toteuttamisajankohdat, oikea sekametelisoppa. Alkaa aamulla, päättyy iltaneljään. Jos tuuri käy. Päivästä toiseen. Ja yhä uudelleen. Loppuuko tämä koskaan? Talon putket ikuisessa remontissa.

Töminää, pauketta, kolinaa. Kone poraa, imuri ulvoo, kaikkialla kammottava meteli. Asukkaat sietokyvyn rajamailla, yhä uudestaan muuttuvat toteuttamisajankohdat, oikea sekametelisoppa. Alkaa aamulla, päättyy iltaneljään. Jos tuuri käy. Päivästä toiseen. Ja yhä uudelleen. Loppuuko tämä koskaan? Talon putket ikuisessa remontissa.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top