Mainos

Mainos - Sastamalan Kokoomus ja RKP

Mokoma logo

Kolumni

Subtv julkaisi hiljattain uuden nahkansa ja nimikin lyheni Subiksi. Sub on enemmän kuin tv-kanava, kanavalta iloittiin – ja ehkä juuri siksi uutta nimeä tuotiin kansan tietoisuuteen ylisuurella kanavalogolla. Sohvaperunat älähtivät ja logo palautui normaaliksi. Mokomakin turhake. Ikiaikaisessa Kummeli-sketsissä tamperetta vääntävä Matti Näsä veti herneen nenään tauotta pyörivistä radiomainoksista – etenkin kanavan omista puffeista. Näsällä kanavan […]

Subtv julkaisi hiljattain uuden nahkansa ja nimikin lyheni Subiksi. Sub on enemmän kuin tv-kanava, kanavalta iloittiin – ja ehkä juuri siksi uutta nimeä tuotiin kansan tietoisuuteen ylisuurella kanavalogolla. Sohvaperunat älähtivät ja logo palautui normaaliksi. Mokomakin turhake.

Ikiaikaisessa Kummeli-sketsissä tamperetta vääntävä Matti Näsä veti herneen nenään tauotta pyörivistä radiomainoksista – etenkin kanavan omista puffeista. Näsällä kanavan nimi oli tiedossa, olihan hän sen itse taajuudelle säätänyt. Niin tiedän minäkin.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top