ILMOITUS

Nurin

Kolumni

Samuli Kinnari

Palvelimen kaatuessa kansalaisesta tulee kädetön. Kyykistynyt sähköposti katkaisee kommunikaatiovirran ja erroroiva kotisivu kiristää hermot. Että pitikin ja juuri tänään!

Tekniikan pettäminen tuntuu kohdallaan kaikkien aikojen katastrofilta. Tulevatko sähköpostit perille? Mitä, jos minua ei saa kiinni? Hetken hengittelyn jälkeen suhteellisuudentaju palaa. Maailma pyörii sittenkin.

Miten ennen pärjättiin ilman tätä kaikkea tekniikkaa? Hyvin, luulen minä. Savumerkit kulkivat, jos taskussa oli piikiviä ja käsillä kuivia puita. Oli ehkäpä hitusen vähemmän ongelmia, vaikka niiden ratkomisessa näiden ykkösten ja nollien pitäisi auttaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top