MAINOS

Äetsä vastustaa jyrkästi Keikyän lohkaisemista

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunta vastustaa jyrkästi entisen Keikyän kunnan alueen liittämistä Huittisiin. Liitosta vaadittiin adressissa, jonka oli allekirjoittanut 325 henkilöä. Asiasta ei valtuustossa äänestetty, mutta päätös ei ollut yksimielinen. Saini Peltonen (kok) esitti, että valtuusto päättää suostua Vuolteen koulupiirin liittämiseen Huittisiin. Esitystä kannatti Liisa Myllyniemi (vas). “Esitys on niin epämääräinen, ettei sitä voida ottaa käsittelyyn. Emme tiedä Vuolteen koulupiirin rajoja emmekä asukkaita”, sanoi kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauli Pietilä (kesk). Keskustelun päätyttyä valtuuston puheenjohtaja Mauri Salminen (sd) ei äänestyttänyt valtuustoa. Saini Peltonen vaati, että hänen esityksensä ja Liisa Myllyniemen kannatus pöytäkirjataan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top