Paavo Törmälästä Joutsenten reitin puheenjohtaja

Uutiset

Maaseudun kehittämisyhdistys Joutsenten reitin uusi hallituksen puheenjohtaja on Huittisten kaupungin maaseutuasiamies Paavo Törmälä. Keskiviikkoiltana pidettyyn vuosikokoukseen päättyi Joutsenten reitin ensimmäisen puheenjohtajan. Hämeenkyröläinen Kauno Perkiömäki hoiti tehtävää reilun yhdeksän vuoden ajan. Kokouksessa hänet palkittiin Suomen Kylätoiminta ry:n hopeisella ansiomerkillä.

Joutsenten reitin hallitukseen valittiin puheenjohtajan lisäksi neljä uutta jäsentä. Äetsästä hallitukseen tuli Eero Mäki-Tanila, Mouhijärveltä Katariina Pylsy sekä Hämeenkyröstä Kaija Väre ja Risto Toiviainen. Hallitustyötään jatkavat Juha Aro Punkalaitumelta, Helena Hemilä Äetsästä, Tapani Kotaja Vampulasta, Kalle Maaranen Huittisista, Ossi Ojansivu Vammalasta ja Tero Pohjanen Mouhijärveltä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top