MAINOS

Waltari Vanhan kirjallisuuden päivien teemana

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalassa Sylvään koululla järjestettävien Vanhan kirjallisuuden päivien teemana on Waltari. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta kirjailija Mika Waltarin syntymästä. Vanhan kirjallisuuden päivien avajaisissa puhuu eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok). Tämän runon haluaisin kuulla -tilaisuudessa lausuvat Seela Sella ja Veikko Honkanen. Viikonvaihteen muita puhujia ovat muun muassa Jyrki Nummi, Sirpa Kähkönen, Markku Envall, Panu Rajala, Tarmo Kunnas, Heini Tola, Kaari Utrio, Ari Suutarla, Jukka Parkkinen ja Matti Kassila. Vanhan kirjallisuuden päivät pidetään Sylvään koululla 27.-28. kesäkuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top