Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Keskustan kärkeä Ellivuoreen

Uutiset

Kuva: Keskustan kuvapankki. Matti Vanhanen.Vammalaan on lauantaina tulossa pääministeri Matti Vanhasen lisäksi liuta muita ministereitä.

Kuva: Keskustan kuvapankki. Matti Vanhanen.Keskustan neljäs Tulevaisuuspäivä tuo puolueen johtohenkilöitä lauantaina Vammalan Ellivuoreen. Tulossa ovat muun muassa puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen, puoluesihteeri Jarmo Korhonen, ministerit Mari Kiviniemi, Sirkka-Liisa Anttila, Liisa Hyssälä ja Mauri Pekkarinen sekä europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki. Tulevaisuuspäivillä keskustalaiset valmistautuvat syksyn kunnallisvaaleihin.

Kuva: Keskustan kuvapankki. Matti Vanhanen.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top