Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Pääministeri Ellivuoreen lauantaina

Uutiset

Keskustan neljäs Tulevaisuuspäivä tuo puolueen kärkinimiä lauantaina Vammalan Ellivuoreen.

Keskustan neljäs Tulevaisuuspäivä tuo puolueen kärkinimiä lauantaina Vammalan Ellivuoreen. Tulossa ovat muun muassa puolueen puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen, puoluesihteeri Jarmo Korhonen, ministerit Mari Kiviniemi, Sirkka-Liisa Anttila, Liisa Hyssälä ja Mauri Pekkarinen sekä europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki. Tulevaisuuspäivillä keskustalaiset valmistautuvat syksyn kunnallisvaaleihin.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: