MAINOS

Piret Saluri Vanhan kirjallisuuden päiville

Uutiset

Samuli Kinnari

Tunnettu suomalaisen kirjallisuuden virontaja Piret Saluri puhuu Valta ja Waltari -seminaarissa Vanhan kirjallisuuden päivillä. Saluri on kääntänyt viroksi Waltarin teokset Suuri illusioni ja Vieras mies tuli taloon. Parhaillaan hänellä on työn alla Sinuhen käännös. Valta ja Waltari -seminaarin muita puhujia ovat entinen pääministeri Paavo Lipponen, professori Jyrki Nummi, filosofian tohtori, kirjailija Markku Envall ja filosofian tohtori, kirjailija Panu Rajala. Kirjailija Sirpa Kähkönen on joutunut perumaan tulonsa seminaariin. Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään Vammalassa Sylvään koululla 27.-28. kesäkuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top